RU
 

На Донбасі поранений український військовий

Корреспондент.net,  7 квітня 2019, 19:35
0
106
На Донбасі поранений український військовий
На Донбасі поранений військовий

З початку поточної доби сепаратисти вісім разів обстріляли позиції наших військ, з них тричі - з застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

Сепаратисти в неділю, 7 квітня, вісім разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зазначається, що сепаратисти застосували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог чотири рази обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля села Гнутове; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Широкино; з великокаліберних кулеметів - поблизу селища міського типу Новотроїцьке "- зазначили в штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил з мінометів калібрів 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу міста Попасна; з мінометів калібрів 120 і 82 мм - біля населеного пункту Катеринівка; з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Попасної; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля села Новозванівка.

Напередодні стало відомо, що сепаратисти обстріляли прифронтове селище Золоте-4 в Луганській області.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

 

 

 

Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: военныеобстрелВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі