RU
 

В Івано-Франківській області на хабарі затримали поліцейського

Корреспондент.net,  3 квітня 2019, 03:29
0
355
В Івано-Франківській області на хабарі затримали поліцейського
Фото: dbr.gov.ua
ДБР в Івано-Франківській області затримало на хабарі поліцейського

Правоохоронець вимагав гроші від чоловіка за непритягнення його сина до кримінальної відповідальності.

 
Заступника начальника слідчого відділення Тисменицького відділу поліції в Івано-Франківській області слідчі Державного бюро розслідувань затримали під час отримання 5 тисяч доларів, повідомляє прес-служба ДБР.
 
За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав гроші від чоловіка за непритягнення його сина до кримінальної відповідальності. Поліцейського затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії. Встановлюється можлива причетність інших працівників Тисменицького відділу поліції до цього кримінального правопорушення.
 
Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру в отриманні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України).
 
У разі доведення провини поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років.
 
Раніше слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, затримали майора поліції Харківської області за вимагання та отримання хабара в розмірі 5 тисяч доларів.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: взятказадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі