RU
 

На Харківщині копи зі стріляниною затримали водія, який збив пішохода

Корреспондент.net,  1 квітня 2019, 11:46
0
519
На Харківщині копи зі стріляниною затримали водія, який збив пішохода
Фото: Нацполиция Украины
Водій збив пішохода в районі автовокзалу в Краснограді

Водій раніше неодноразово притягувався до відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

Співробітники поліції затримали 30-річного водія автомобіля ВАЗ 2110, який в ніч на понеділок збив на смерть пішохода біля автовокзалу в Краснограді і зник з місця ДТП. Про це повідомляє управління Нацполіції в Харківській області 1 квітня.

Зазначається, що під час відпрацювання території району поліцейські помітили автомобіль ВАЗ 2110 сріблястого кольору з ознаками ДТП.

"Автомобіль рухався на великій швидкості і на законні вимоги поліцейських зупинитися не реагував... Тому поліцейським було прийнято рішення про застосування табельної вогнепальної зброї. У результаті були пошкоджені колеса автомобіля, водій затриманий і доставлений у відділ поліції", - йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, водій раніше неодноразово притягувався до відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення.

Зараз вирішується питання про затримання водія автомобіля і повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину.

Напередодні в Полтаві троє чоловіків влаштували бійку в маршрутці, після чого один з них почав стріляти.

А в Києві мікроавтобус з дітьми влетів у відбійник. Металева конструкція наскрізь простромила авто. Постраждали три людини, одній з пасажирок відірвало ногу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ДТПХарьковская областьПешеходыфотострельбааварияводительпешеходавтомобиль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі