RU
 

Україна посилила морську охорону

Корреспондент.net,  31 березня 2019, 11:34
0
230
Україна посилила морську охорону
Фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники посилили морську охорону

Вісім тактичних груп морської охорони додатково патрулюють Чорне і Азовське моря, а також річку Дунай.

В Україні 31 березня для патрулювання Чорного і Азовського морів, а також річки Дунай додатково призначили вісім тактичних груп морської охорони. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Повідомляється, що присутність морської охорони посилили додатковим корабельно-катерним складом. Прикордонники посилили заходи безпеки для оперативного виявлення та відстеження обстановки навколо стратегічних об'єктів (портів і нафтових терміналів), щоб запобігти провокаціям і диверсіям, в тому числі в день виборів президента.

Уточнюється, що розподіл сил і засобів сплановано таким чином, що кожен військовослужбовець зможе скористатися правом на волевиявлення.

Раніше повідомлялося, що кораблі НАТО ввійшли в Чорне море. У Чорне море увійшли фрегати ВМС Канади та Іспанії, їх супроводжують есмінець і фрегат ВМС Туреччини. Це не перший візит кораблів НАТО в Чорне море за останні кілька місяців. В кінці лютого в його акваторії перебував американський есмінець Дональд Кук з групою супроводу. Корабель відвідав президент Петро Порошенко.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Черное мореАзовское мореГосохрана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі