RU
 

Напад на журналіста під Києвом: ЗМІ розповіла подробиці

Корреспондент.net,  6 березня 2019, 18:24
0
265
Напад на журналіста під Києвом: ЗМІ розповіла подробиці
Журналісти написали заяву в поліцію

На журналіста і оператора в селі Чабани напали заступники селищного голови та голова громадської організації, повідомили ЗМІ. Один із потерпілих отримав струс мозку.

 
Серед нападників на журналіста і оператора програми Схеми в Чабанівській селищній раді під Києвом були заступники селищного голови та голова громадської організації, близької до керівника селища. Про це повідомляє Радіо Свобода.
 
Відзначається, що в середу, 6 березня, журналіст Катерина Каплюк та оператор Борис Троценко проводили зйомку в приміщенні Чабанівської селищної ради, коли на них напали чоловіки. Зловмисники завдали травми оператору і зламали відеокамеру.
 
 
"Серед тих, хто перешкоджав зйомці, були два заступники Чабанівського селищного голови Олександра Кірізлієва. Журналісти упізнали двох чиновників. Це Володимир Чуприна - заступник селищного голови з питань роботи житлово-комунального господарства та Юрій Бондар - заступник селищного голови з питань роботи виконавчих органів", - йдеться в повідомленні.
 
 pravda.com.ua
 
Також зазначається, що зйомці перешкоджали представники ГО Розвиток Київщини, почесним головою якої є Кірізлієв. Серед нападників, зокрема, був глава цієї ГО Валерій Присяжний.
 
На місце інциденту журналісти викликали поліцію і "швидку", щоб зафіксувати побої.
 
"Після обстеження в лікарні медики діагностували у Бориса Троценка струс мозку", - йдеться в повідомленні.
 
За словами головного редактора Схем Наталії Седлецької, знімальна група виконувала редакційне завдання - знімала інформацію для матеріалу про виділення в приватні руки державних земель, якими розпоряджається Національна академія аграрних наук України.
 
Раніше повідомлялося, що в сільраді в Київській області побили журналіста. У приміщенні сільської ради Чабанов невідомі побили журналіста і пошкодили відеокамеру.
 
Нагадаємо, в 2019 році зафіксовано 13 випадків фізичної агресії щодо журналістів.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СМИКиевская областьполицияжурналистЖурналистыизбиениенападение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі