RU
 

У селі Житомирської області виявили потужну нарколабораторію

Корреспондент.net,  6 березня 2019, 15:26
0
336
У селі Житомирської області виявили потужну нарколабораторію
Фото: zt.npu.gov.ua
Поліцейські віддали знайдені речовини на експертизу

На підозрілий будинок звернули увагу місцеві жителі. Після їхнього звернення поліцейські прийшли з перевіркою.

У Житомирській області правоохоронці викрили нарколабораторію, яку облаштували в приватному будинку в селі Ракович Радомишльського району. Про це в середу, 6 березня, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Зазначається, що місцеві жителі звернули увагу на підозрілих чоловіків, які час від часу навідувалися в сільський будинок і облаштували його камерами відеоспостереження. Про свої підозри люди розповіли дільничному. Для перевірки за вказаною адресою прибули поліцейські.

У прес-службі повідомили, що правоохоронці виявили в приміщенні охоронця, а при огляді будинку викрили нарколабораторію.

У ході обшуку вилучили відра з інгредієнтами, відходами від виробництва, а також залишки готового продукту. Крім того, було виявлено рослинну сировину, білий порошок і близько 30 півлітрових пляшок з рідинами, склад яких наразі встановлюють експерти.

Поліцейські встановлюють обставини і всіх осіб, причетних до організації та функціонування нарколабораторії.

Нагадаємо, сьогодні також повідомлялося про ліквідацію нарколабораторії в Києві. Зловмисники продавали наркотики через два магазини, а також через інтернет і відправку службами поштових відправлень.

Раніше в Кривому Розі правоохоронці виявили нарколабораторію для виготовлення наркотичних засобів п'яти видів. Було вилучено професійне обладнання, понад 100 кг різних прекурсорів та 1,5 кг фенілнітропропену.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикифотополицияЖитомирская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі