RU
 

НАЗК заявило, що в Україні діють шахраї від його імені

Корреспондент.net,  5 березня 2019, 15:04
0
78
НАЗК заявило, що в Україні діють шахраї від його імені
Фото: loyer.com.ua
Агентство просить усіх суб'єктів декларування не відповідати телефонним шахраям

Невідомі під виглядом співробітників Нацагентства з питань запобігання корупції запитували в чиновників особисті дані.

 
Національне агентство з питань запобігання корупції заявляє, що невідомі під виглядом співробітників агентства намагаються по телефону дізнатися в суб'єктів декларування особисті дані. НАЗК просить чиновників не надавати ніякі особисті дані телефонним шахраям, повідомляє прес-служба відомства.
 
"У НАЗК надійшла інформація про спроби невідомих осіб отримати від суб'єктів декларування особисті дані в телефонному режимі. Під виглядом перевірки декларацій невідомі особи, представляючись працівниками апарату Національного агентства намагаються отримати будь-яку інформацію щодо громадян, на яких поширюється дія закону Про запобігання корупції, або членів їхніх сімей, вимагають погашення кредитів тощо", - сказано в повідомленні агентства.
 
НАЗК не вимагає від чиновників і держслужбовців надання ніякої інформації в такий спосіб: будь-які відомості уповноваженими особами Нацагентства запитуються в офіційній письмовій формі поштовим відправленням або електронним листом.
 
Також НАЗК просить у разі спроб невідомих осіб отримати інформацію під виглядом повної перевірки декларації повідомляти про це на електронну пошту агентства.
 
 
Як повідомлялося, у деклараціях чиновників знайшли недостовірні дані на 9 млрд грн. Національне агентство з питань запобігання корупції опублікувало результати перевірок декларацій чиновників за два роки.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: коррупцияборьба с коррупциейКоррупция в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі