RU
 

Пенсіонерам перед виборами обіцяють додаткові виплати

Корреспондент.net,  25 лютого 2019, 11:10
0
822
Пенсіонерам перед виборами обіцяють додаткові виплати
Фото: ukranews.com
Деяким пенсіонерам обіцяють виплатити по 2400 гривень компенсації

Компенсація в 2400 грн поширюється тільки на тих, хто в результаті індексації отримає невелику суму.

Українці, які отримують мінімальну пенсію, в березні-квітні отримають додаткові виплати. Про це під час наради в Пенсійному фонді, у понеділок, 25 лютого, заявив президент Петро Порошенко, повідомляє 112 Україна.

"У 2015-2016 роках, коли держава віддавала кожну копійку Пенсійного фонду для армії і захисту держави, було прийнято рішення абсолютно виправдане, що можливості для індексації пенсій немає... Сьогодні ми знайшли можливості, щоб повернути пенсіонерам і в першу чергу тим, у кого найменший рівень пенсії - мінімальна і нижча від мінімальної, - індексацію 2015-2016 років. За підрахунками, ми вийшли на цифру 2410 грн", - заявив Порошенко.

Президент пояснив, що компенсація пенсій поширюється тільки на тих, хто в результаті індексації, яка відновлюється з 1 березня, отримає невелику суму.

У ході засідання міністр соцполітики Віталій Рева повідомив, що реальне підвищення пенсій торкнеться 8 мільйонів українців. Зростання в середньому складе 255 гривень.

Раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомляв, що з березня розмір пенсій в результаті осучаснення збільшиться на 17-20%.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Вибори-2019
ТЕГИ: пенсионерпенсияПорошенкопенсии
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі