RU
 

Поліція відкрила справу проти силовиків РФ через обшук у Криму

Корреспондент.net,  19 лютого 2019, 16:12
0
67
Поліція відкрила справу проти силовиків РФ через обшук у Криму
Проукраїнський активіст Олег Приходько

На початку лютого на території окупованого Криму російські силовики провели незаконний обшук у будинку проукраїнського активіста Олега Приходька.

 
Поліція Криму порушила кримінальну справу за фактом порушення недоторканності житла проукраїнського активіста, у якого російські силовики під час обшуку відібрали цінні речі. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Криму і Севастополі.
 
"8 лютого на території окупованого Криму, у селищі Оріхове Сакського району, російські силовики провели незаконний обшук у будинку проукраїнського активіста Олега Приходька, під час якого вилучили в нього українську символіку, техніку і домашні CD-диски", - повідомили силовики.
 
За їхніми словами, саме тому поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2. ст.162 Кримінального кодексу України (порушення недоторканності житла), за яке передбачене позбавлення волі до 5 років.
 
Як повідомлялося, 14 лютого в анексованому Криму після проведення обшуків були затримані троє кримських татар.
 
Нагадаємо, у Криму співробітники ФСБ провели обшуки у двох місцевих жителів, яких назвали "учасниками незаконного українського батальйону імені Номана Челебіджихана". Пізніше одного з них заарештували на два місяці.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Крымуголовное делополицияобысксиловики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі