RU
 

У Кривому Розі чиновник виконавчої служби вимагав 500 тисяч грн хабара

Корреспондент.net,  13 лютого 2019, 10:36
1
151
У Кривому Розі чиновник виконавчої служби вимагав 500 тисяч грн хабара
Фото: АР
Виконавця затримали за великий хабар

На хабарі спіймали начальника Криворізького райвідділу державної виконавчої служби.

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) начальника райвідділу державної виконавчої служби затримали за підозрою в отриманні 500 тисяч гривень хабара. Про це з посиланням на дані обласної прокуратури повідомляє в середу, 13 лютого, УНН.

"... викрито начальника Криворізького райвідділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області під час отримання неправомірної вигоди. Встановлено, що вказаний посадовець вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 500 тисяч гривень від громадянина за вирішення питання про придбання комплексу нежитлових приміщень за заниженою вартістю", - доповіли у відомстві.

Зокрема, зазначено, що 12 лютого чиновник був викритий правоохоронними органами і затриманий під час отримання зазначених коштів.

Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні зазначеного кримінального злочину і обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Раніше в Києві на хабарі в $34 тисячі затримали начальника райвідділу поліції. Поліцейський чиновник вимагав хабар з підприємця за організацію належного розгляду заяви про крадіжку грошей.

Також повідомлялося, що керівництво Донецького медуніверситету брало хабарі автомобілями BMW. Ректору вишу оголошено про підозру.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: коррупциявзяткачиновниквзяткичиновникиКривой РогДнепропетровская областьисполнительзадержаниеИсполнительная службавымогательство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі