RU
 

ООС: Широкине обстріляли із забороненої зброї

Корреспондент.net,  12 лютого 2019, 19:47
0
147
ООС: Широкине обстріляли із забороненої зброї
Фото: пресс-служба Минобороны
Для сил ООС день пройшов без втрат

У районі населеного пункту Широкине сепаратисти стріляли з мінометів калібру 120 міліметрів.

 
З початку поточної доби сепаратисти на Донбасі чотири рази обстріляли позиції українських військ, у тому числі двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це у вівторок, 12 лютого, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).
 
"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Підрозділи в обороні у відповідь придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні прес-центру штабу.
 
Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти обстріляли позиції українських військ у районі населеного пункту Широкине з мінометів калібру 120 мм.
 
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ противник обстріляв позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Хутір Вільний; ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища Травневе; протитанкового ракетного комплексу і озброєння БМП-2 - у районі Богуславського.
 
Нагадаємо, сепаратисти за минулу добу, 11 лютого, 12 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, поранення отримав один український військовослужбовець.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: обстрелсепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі