RU
 

Стало відоме ім'я загиблого на Донбасі військового

Корреспондент.net,  9 лютого 2019, 22:05
0
1193
Стало відоме ім я загиблого на Донбасі військового
Фото: facebook.com/dmytrenko.yuri
На Донбасі загинув Ігор Наконечний

У Донецькій області під час бойового чергування 8 лютого загинув старший солдат 93-ї окремої механізованої бригади Ігор Наконечний.

 
У районі Авдіївської промзони від кулі снайпера в п'ятницю, 8 лютого, загинув військовий з 93-ї ОМБр Ігор Наконечний, позивний - Замок. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив військовослужбовець Юрій Дмитренко.
 
"Мій товариш, з 2015-го до 2016 року служили в одній роті - у 54-му ОРБ. Потім він служив у 72-й ОМБр, 28-й ОМБр, 93-й ОМБр. Народився в Харківській області, проживав із сім'єю у Волновасі Донецької області. Не залишився байдужим, не відсиджувався вдома, а пішов захищати Україну, свій будинок і свою сім'ю - дружину і двох доньок. Ще з півроку тому, на День розвідки, приїжджали разом з іншими хлопцями з роти до нашого загиблого товариша. На жаль, тепер будемо приїжджати й до тебе. Але не забудемо ніколи! Не забудемо нікого", - пише Дмитренко.
 
Як повідомляється на сторінці 93-ї ОМБр у соцмережі Facebook, Наконечний народився 3 липня 1988 року в селі Шулудьковка Харківської області. Після закінчення школи він вступив до Темнівського навчального центру №100, який закінчив у 2013 році, отримавши спеціальність токаря.
 
"У 2015 році старший солдат Наконечний воював у 72-й ОМБр імені Чорних Запорожців, де за віддану службу отримав Знак пошани Міністерства оборони України. Потім служив у 28-й ОМБр. До лав холодноярівців Замок прийшов у 2018 році, коли бригада воювала в районі його рідної Волновахи. Сказав тоді, що хоче саме в 93-у бригаду, бо надихається подвигами і відвагою її бійців. Вдома в Ігоря залишилися дружина Людмила і дві доньки", - йдеться в повідомленні.
 
 
Нагадаємо, на Донбасі за день, 8 лютого, сепаратисти вісім разів обстріляли позиції українських військ. Один боєць ЗСУ загинув, двоє отримали поранення.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: фотовоенныйВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.