RU
 

У Житомирі дівчата-підлітки побили свою ровесницю

Корреспондент.net,  6 лютого 2019, 20:07
0
1589
У Житомирі дівчата-підлітки побили свою ровесницю
Фото: Скриншот
Побиття дівчини в Житомирі

Встановлено особу потерпілої дівчини та її кривдниць. Усі вони учениці декількох шкіл Житомира.

 
У Житомирі дівчата-підлітки побили свою ровесницю. Відео інциденту опублікував користувач Facebook Артур Малиновський у середу, 6 лютого.
 
"Я даю усю інформацію в цьому пості, яку я знаю, і стежитиму за тим, як просуватиметься ця справа і як будуть покарані ці житомирські хуліганки", - йдеться в повідомленні.
 
Малиновський стверджує, що дівчина в синій куртці на відео - Анастасія Юрковська, учениця вечірньої школи в Житомирі. За його словами, вона й раніше "славилася" своїм характером.
 
У місцевій поліції заявили, що інцидент відповідним чином зареєстрований і розслідується. Стверджується, що встановлено особу потерпілої та її кривдниць. Усі вони учениці декількох шкіл Житомира.
 
"Зараз працівники ювенальної превенції Житомирського відділу поліції спілкуються з 14-річною дівчиною, яка є однією з основних дійових осіб на відео. Раніше вона вже неодноразово потрапляла в поле зору поліцейських за залишення місця проживання та інші негативні прояви поведінки", - йдеться в повідомленні.

Раніше дівчина-підліток у Дніпрі побила школярку на очах інших і змусила її стати на коліна. Очевидці знімали на відео те, що відбувається.
 
Також повідомлялося, що в селі Бердянка Зачепилівського району Харківської області група школярів на перерві побила 11-річну дівчинку.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: детивидеоребенокподростокподросткиЖитомирдевушкиполициядевочкадракаизбиение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі