RU
 

Гройсман відповів на флешмоб про стан доріг

Корреспондент.net,  6 лютого 2019, 13:24
0
1094
Гройсман відповів на флешмоб про стан доріг
Фото: kmu.gov.ua
Гройсман відреагував на флешмоб про дороги

Глава Кабміну визнав, що не всі дороги ще відремонтовані, проте підкреслив, що ті траси, де недавно проводився ремонт, у нормальному стані.

 
Прем'єр-міністр згоден, що поки не всі дороги в країні приведені до ладу, але обіцяє, що з кожним роком таких доріг буде все більше. Про це він сказав у середу, 6 лютого, на засіданні уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.
 
Гройсман зазначив, що в Україні дороги не ремонтувалися десятиліттями. Їх зношеність місцями складала 90%. Також, за його словами, критика стану доріг лунає щороку після зими.
 
"Але я просив би розмежувати претензії. Зруйновані дороги які? Які не ремонтувалися. А відновлені нами дороги - в нормальному стані", - сказав Володимир Гройсман.
 
Він також зазначив, що існує план ремонту доріг і закликав керівництва областей їх дотримуватися.
 
"Всі області мають чіткий план завдань, який потрібно виконувати, аби дороги були кращими. Я розумію, що поки не всі дороги, якими їздять люди, є якісними. Це правда. Але я точно знаю, що з кожним роком кращих доріг буде все більше. Принаймні, як прем'єр-міністр, як наша урядова команда, ми це гарантуємо, і ми це зробимо", - зазначив Гройсман.
 
Також прем'єр подякував усім українцям за терпіння і пообіцяв надати пріоритет питання українських доріг.
 
"Спасибі за ваше терпіння, я розумію, що неприємно їздити по дорогах, які розбиті, але хочу, щоб ви знали, що кожен день для нас це є важливим пріоритетом, і ми наведемо в цьому питанні порядок", - додав Гройсман.
 
Таким чином він відповів на тролінг, який влаштували користувачі соціальних мереж через стан трас у країні.
 
Раніше повідомлялося, що в Україні запустили новий флешмоб "Гройсмане, де дороги?". Фото і відео стану трас викладають як звичайні водії, так нардепи і кандидати в президенти.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: дорогиРемонт дорог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі