RU
 

Російські морські піхотинці проводять навчання у Криму

Корреспондент.net,  4 лютого 2019, 15:18
0
123
Російські морські піхотинці проводять навчання у Криму
Фото: Минобороны РФ
Водії-механіки відпрацьовують прийоми водіння і подолання різних перешкод

У навчаннях на полігонах Перевальне, Ангарський і Козачий задіяно близько тисячі військовослужбовців і десятки одиниць техніки.

В анексованому Криму на полігонах підрозділи окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ проводять навчання з бойовою стрільбою. Про це повідомляє російське Міноборони в понеділок, 4 лютого.

Зазначається, що всі заняття є плановими і проходять на полігонах Перевальне, Ангарський і Козачий. У них задіяно близько тисячі військовослужбовців і близько 50 одиниць бойової та спеціальної техніки.

"Морські піхотинці у складі відділень, взводів і рот виконують вправи бойових стрільб по мішеневих позиціях з усіх видів стрілецької зброї та протитанкових комплексів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наводчики бронетранспортерів відпрацьовують розвідку цілей, коригування вогню з гармати і кулемета, в русі і на місці, а водії-механіки - прийоми водіння і подолання різних перешкод при русі пересіченою місцевістю.

Також в ході маршів військовослужбовці навчаються діям з оборони колони техніки від ударів авіації, нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп.

Нагадаємо, в грудні 2018 року російські військові провели навчання із застосуванням дивізіону зенітних ракетних комплексів С-400 Тріумф. Навчання завершилися електронними запусками. Ними була вражена виявлена та супроводжена повітряна ціль умовного противника.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияКрымЧерноморский флотстрельбаучениявоенныеморская пехота
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі