RU
 

Павлу Грибу в суд викликали швидку

Корреспондент.net,  1 лютого 2019, 15:24
0
191
Павлу Грибу в суд викликали швидку
Фото: kavkaz-uzel
Павлу Грибу викликали швидку до суду

Адвокат повідомила про медичний висновок професора, у якому йдеться про стрімке прогресування захворювання і необхідність операції.

 
Під час засідання суду в російському Ростові в п'ятницю, 1 лютого, український ув'язнений Павло Гриб поскаржився на погане самопочуття - і суд погодився викликати швидку допомогу, повідомляє Кавказький вузол.
 
"Я прошу вас бути гуманними і відкласти засідання хоча б на два дні, до наступного тижня", - сказав Гриб, тримаючись рукою за живіт.
 
Спочатку суддя зачитав довідку зі СІЗО, у якій йдеться про задовільний стан здоров'я, проте все ж погодився викликати швидку.
 
Павло Гриб на засіданні також розповів, що його на тижні вивозили в Обласний клінічний діагностичний центр, у якому порадили додатковий огляд фахівцями. Гриб вказав, що його турбує біль у животі і голові.
 
Своєю чергою, адвокат Гриба, Марина Дубровіна, на засіданні оголосила медичний висновок професора Василя Притули. У ньому говорилося про різке прогресування захворювання і необхідність операції в спеціалізованому хірургічному закладі Москви чи Берліна.
 
"У медичних документах жодна скарга не була зафіксована, хоча в Гриба вже зафіксовані серйозні зміни", - сказала Дубровіна.
 
Напередодні повідомлялося, що у Павла Гриба знайшли симптоми Альцгеймера і цирозу печінки.
 
Нагадаємо, у серпні 2017 року 19-річний Павло Гриб зник у Білорусі. Його батько, член Громадської ради Держприкордонслужби, заявив, що ФСБ виманила хлопця в Гомель під виглядом зустрічі з дівчиною і провела затримання.
 
Пізніше стало відомо, що Гриб знаходиться в слідчому ізоляторі Краснодара і звинувачується владою РФ у підготовці теракту. Павло заперечує свою причетність до тероризму.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Россиясудзаключенный
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі