RU
 

Під Рівним п'яний водій побив поліцейського

Корреспондент.net,  28 січня 2019, 17:07
0
457
Під Рівним п яний водій побив поліцейського
Зловмисника затримали колеги потерпілого

Правопорушник ударив кулаком в обличчя 21-річного інспектора. Поліцейський отримав черепно-мозкову травму.

 
У селі Зоря біля Рівного в ніч на 28 січня п'яний водій завдав черепно-мозкової травми співробітнику патрульної поліції. Про це повідомила прес-служба поліції Рівненської області.
 
Екіпаж, до складу якого входив потерпілий поліцейський, ніс службу на дорозі Устилуг - Луцьк - Рівне. Близько 23-ї години вечора поліцейські отримали інформацію про нетверезого водія за кермом Opel Astra. Незабаром вони помітили цю машину в центрі села Зоря.
 
Поліцейські подали сигнал про зупинку, але водій вимогу проігнорував і прискорився. Почалося переслідування.
 
Автомобіль вдалося зупинити в одному з масивів населеного пункту. У машині було двоє людей. Вони спробували втекти, а під час бійки водій, який порушив правила дорожнього руху, вдарив кулаком в обличчя 21-річного інспектора патрульної поліції.
 
Після цього патрульні застосували сльозогінний газ і надягли на порушників наручники. Ними виявилися місцеві жителі. 43-річний водій за зовнішніми ознаками перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, але від огляду відмовився. Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за ст.130 КУпАП і передали слідчо-оперативній групі, яка забрала обох порушників у Рівненський районний відділ поліції.
 
 
Водієві-порушнику збираються повідомити про підозру за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу - нанесення тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні. Він затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.
 
Другому - 42-річному жителю Зорі - поки нічого не пред'явили.
 
Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік побив поліцейського. Тілесного ушкодження поліцейському завдав 25-річний житель Київської області. Йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Раніше в Бердичеві група хуліганів побила поліцейського.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: полициянападениеРовенская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі