RU
 

Спецоперація на Закарпатті: в ДПСУ повідомили про результати

Корреспондент.net,  25 січня 2019, 12:03
0
644
Спецоперація на Закарпатті: в ДПСУ повідомили про результати
Фото: facebook.com/oleh.slobodyan
Прикордонники знайшли холодну і вогнепальну зброю

Спецоперація тривала із застосуванням спецтехніки, а також тимчасовим блокуванням руху певними вулицями і ділянками траси Мукачеве - Рогатин.

Під час спецоперації на Закарпатті прикордонники разом з військовою прокуратурою знайшли холодну і вогнепальну зброю, засоби зв'язку, валюту і тютюнові вироби. Про це в п'ятницю, 25 січня, повідомив представник Держприкордонслужби Олег Слободян.

За даними відомства, починаючи з весни минулого року оперативно-розшукові підрозділи ДПСУ на Закарпатті здійснювали документування злочинної групи, члени якої були причетні до незаконного переправлення через державний кордон осіб і тютюнових виробів.

У листопаді 2018 року, під час відпрацювання одного з епізодів злочинної схеми і затримання причетних, контрабандист автомобілем скоїв наїзд на офіцера-прикордонника, начальника відділу прикордонної служби Ділове Мукачівського загону майора Вадима Березенського, в результаті чого останній невдовзі помер.

"Учора, в рамках об'єднаного кримінального провадження на підставі отриманих матеріалів, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону загальною міжвідомчою групою в складі співробітників військової прокуратури, оперативних співробітників ДПСУ та спецпідрозділу Дозор проведено обшуки за 13 адресами в населених пунктах Рахів, Ділове, Костилівка, Солотвино і Нижня Апша Закарпатської області", - повідомили в ДПСУ.

За результатами проведених обшуків виявлено 46 600 євро, 7380 доларів, пістолет ТТ та 7 патронів до нього, два травматичні пістолети і 86 набоїв до них, 11 ящиків сигарет і 2 радіостанції.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті контрабандисти налагодили поставку шпигунської апаратури. Спецслужби затримали чоловіків під час збуту комплексу негласного аудіо- та відеоконтролю.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Закарпатьевидеофото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі