RU
 

У мешканця Київської області вилучили вибухівку та гранати

Корреспондент.net,  23 січня 2019, 08:45
0
89
У мешканця Київської області вилучили вибухівку та гранати
Фото: Нацполиция Украины
Виявлені боєприпаси

Чоловік пояснив, що вибухівку та боєприпаси він знайшов у лісопосадці кілька років тому.

Правоохоронці виявили в гаражі у жителя міста Фастів тротилові шашки, гранати і двісті набоїв. Про це повідомило управління Нацполіції в Київській області у вівторок, 22 січня.

Зазначається, що силовики отримали інформацію про те, що 60-річний чоловік може зберігати вдома боєприпаси, і прийшли до нього з обшуком.

"Під час проведення обшуку в гаражному приміщенні працівники поліції спільно з фахівцями-вибухотехніками виявили шість тротилових шашок вагою майже 1,5 кг, гранату Ф-1 і три гранати РГД, 200 набоїв калібру 7,62 мм до автомата Калашникова і кулемета", - йдеться в повідомленні.

Господар пояснив, що вибухівку і боєприпаси він знайшов у лісопосадці кілька років тому. За його словами, злочинних намірів на їхнє використання у нього не було.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу та оголошення йому підозри.

Вилучені боєприпаси будуть спрямовані на проведення експертизи.

Раніше в Херсонській області поліцейські затримали раніше судимого чоловіка, який намагався продати перехожим гранату РГД-5. Він заявив, що нібито знайшов гранату в лісі.

А в Запорізькій області співробітники СБУ виявили схованку з боєприпасами. На околиці одного з селищ Мелітопольського району поблизу військової частини вилучили шість гранат Ф-1.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевская областьвидеополициябоеприпасыграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі