RU
 

У Херсоні поліція вилучила велику партію амфетаміну

Корреспондент.net,  16 січня 2019, 14:08
0
126
У Херсоні поліція вилучила велику партію амфетаміну
Фото: Национальная полиция
Вилучений амфетамін

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які планували налагодити канал постачання амфетаміну в південні області.

Поліція викрила канал постачання психотропної речовини амфетамін з центральних областей України в Херсон. Про це повідомляє управління Нацполіції в Херсонській області в середу, 16 січня.

Повідомляється, що правоохоронці затримали двох кур'єрів в селі Чорнобаївка під Херсоном. В їхньому автомобілі Subaru Forester було виявлено два кілограми наркотиків, який оцінили в 2 млн гривень.

Двоє раніше судимих ​​за нанесення тілесних ушкоджень та наркозлочини жителів однієї з центральних областей України планували налагодити канал постачання амфетаміну в Херсон і надалі поширювати його в південних областях, - йдеться в повідомленні.

Амфетамін спрямований на експертизу. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею про незаконне виробництво і збут наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України). Встановлюються масштаби діяльності затриманих, перевіряються їхні зв'язки і походження наркотиків.

Раніше співробітники СБУ викрили в Запорізькій області членів угруповання, які налагодили масштабне виробництво елітних сортів марихуани. Наркотики постачалися в країни ЄС і Росію.

Також повідомлялося, що в Латвії правоохоронці конфіскували дві тонни кокаїну. Це найбільша партія, вилучена коли-небудь в балтійській країні.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиХерсонфотополицияХерсонская областьнаркоторговля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі