RU
 

Шість нацгвардійців потрапили до лікарні з підозрою на вітрянку

Корреспондент.net,  12 січня 2019, 13:33
0
133
Шість нацгвардійців потрапили до лікарні з підозрою на вітрянку
Фото: novynarnia.com
Захворіли військові із частин Київського гарнізону

Високий ризик інфікування військовослужбовців пов'язаний із виконанням службово-бойових завдань, які передбачають перебування в місцях великого скупчення людей.

 
У Києві з підозрою на захворювання на вітряну віспу в лікарню направили шістьох військовослужбовців Нацгвардії. Про це в суботу, 12 січня, повідомляє УНН із посиланням на лікаря-епідеміолога Північного Київського територіального управління НГУ старшого лейтенанта медичної служби Лесю Купрієнко.
 
"На сьогодні з військових частин Київського гарнізону виявлено та направлено до лікувальних закладів шістьох військовослужбовців із підозрою на захворювання на вітряну віспу", - сказала вона.
 
За словами Купрієнко, високий ризик інфікування військовослужбовців пов'язаний із виконанням службово-бойових завдань, які передбачають перебування в місцях великого скупчення людей, наприклад, під час масових заходів або несення служби громадського порядку.
 
Як повідомила Купрієнко, епідеміологічна ситуація поки стабільна і контрольована, проводяться профілактичні заходи з урахуванням механізму повітряно-краплинного шляху передачі цієї інфекції.
 
Раніше на Яворівському полігоні у Львівській області захворіли на кір близько 200 військових. Під час спалаху хвороби постраждало переважно молоде поповнення в ЗСУ - курсанти і резервісти.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевзаболеваниеболезньзаболеваниявоенные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі