RU
 

Вибухи в Калинівці: військова прокуратура назвала основну версію

Корреспондент.net,  18 грудня 2018, 18:50
0
512
Вибухи в Калинівці: військова прокуратура назвала основну версію
Військова прокуратура назвала основну версію вибухів в Калинівці

Одна з основних версій - проникнення сторонніх осіб на територію арсеналу й умисне ініціювання ними детонації боєприпасів.

 
Основною версією вибухів на військових складах у Калинівці Вінницької області є проникнення невстановлених осіб на територію арсеналу, які навмисне зробили детонацію боєприпасів. Про це у вівторок, 18 грудня, пише УНН з посиланням на відповідь на запит військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України.
 
У військовій прокуратурі зазначили, що у справі вибухів на арсеналі в Калинівці повідомлення про підозру конкретним особам здійснюється тільки після всебічного і повного досудового розслідування відповідно до вимог КПК і за наявності неспростовних доказів їхньої провини.
 
Раніше міністр оборони Степан Полторак повідомив, що більше 20 генералів притягли до відповідальності через вибухи, що відбувалися на складах боєприпасів за останні три роки.
 
Нагадаємо, 26 вересня 2017 року на військових складах під Вінницею сталася пожежа і вибухи боєприпасів. Там зберігалися тисячі тонн ракет для систем залпового вогню Смерч, Ураган і Град.
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Вибухи на складах під Вінницею
ТЕГИ: боеприпасыпрокуратураскладВинницкая область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі