RU
 

У Чернігівській області поліція вилучила центнер конопель

Корреспондент.net,  13 грудня 2018, 17:13
0
198
У Чернігівській області поліція вилучила центнер конопель
Фото: Нацполиция Украины
Гараж був завалений необробленими рослинами конопель

Господар марихуани стверджував, що зберігав її вдома і в гаражі виключно для власного споживання.

 
У Чернігівській області поліція затримала місцевого жителя, у будинку якого було виявлено центнер конопель орієнтовною вартістю майже 5 млн гривень. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 13 грудня.
 
Відзначається, що дільничні інспектори отримали інформацію, що житель Козелецького району незаконно зберігає у себе у дворі велику кількість конопель.
 
Під час обшуку в будинку правоохоронці виявили 11 трилітрових банок і дві півлітрові банки з подрібненою коноплею. Також у будинку знаходилися два десятки великих пакетів з розфасованою в пакети готовою до вживання марихуаною.
 
"Коли правоохоронці почали оглядати присадибну територію, мати правопорушника просила не відкривати гараж біля будинку. Відкривши двері будівлі, поліцейські зрозуміли підстави її побоювань. Такої кількості марихуани поліцейські давно не бачили - весь гараж майже до самого даху був завалений необробленими рослинами", - йдеться в повідомленні.
 
За даними поліції, вилучено рослини вагою майже 100 кілограмів, за цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить майже 5 млн гривень. Як пояснив чоловік, коноплю він зберігав виключно для власного споживання.
 
Чоловік був затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Вилучені рослини направлені на експертизу.
 
Відкрито кримінальне провадження за статтею про незаконне виробництво і поширення наркотиків (ч. 3 ст. 309 КК України). Підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.
 
 
Раніше стало відомо, що за 11 місяців 2018 року в Києві вилучили 800 кг наркотиків. Було виявлено майже 3 тисячі фактів обігу наркотиків. З них 313 спроб збуту наркотичних речовин.
 
Нагадаємо, в Запорізькій області старший інспектор колонії майже кожен день поставляв наркотики засудженим.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 
ТЕГИ: наркотикимарихуанафотополицияконоплянаркоторговляЧерниговская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі