RU
 

У Запорізькій області виявили схрон з гранатами і вибухівкою

Корреспондент.net,  12 грудня 2018, 14:53
0
213
У Запорізькій області виявили схрон з гранатами і вибухівкою
Фото: Нацполиция Украины
Виявлені боєприпаси

Всього з початку року на території регіону поліцейські розкрили 275 злочинів у сфері обігу зброї та боєприпасів.

 
У селі Спаське Мелітопольського району біля нежилого будинку виявлено схрон боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Запорізькій області в середу, 12 грудня.
 
Фахівці-вибухотехніки вилучили 14 корпусів гранат Ф-1, корпус протипіхотної осколкової ручної гранати РГН, 10 запалів УЗРГМ, три капсули детонаторів і 10 тротилових шашок.
 
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями (ч. 1 ст. 263 КК України).
 
Відзначається, що всього з початку року на території Запорізької області працівники поліції розкрили 275 злочинів у сфері обігу зброї та боєприпасів.
 
 
Напередодні повідомлялося, що в Бердянську співробітники поліції виявили і вилучили гранатомет РПГ-26 у раніше судимого місцевого жителя.
 
Раніше в Бахмуті виявили арсенал зброї в одному з гаражів житлового сектора. Там зберігалося понад 100 гранат, 14 РПГ, постріли до підствольного гранатомета, протитанкові міни і більше 20 тисяч набоїв.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: фотополициябоеприпасыгранатаЗапорожская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі