RU
 

Полторак заперечує покупку ударних дронів у Туреччині

Корреспондент.net,  13 листопада 2018, 12:42
0
259
Полторак заперечує покупку ударних дронів у Туреччині
Степан Полторак спростував повідомлення про покупку безпілотників

Міністр оборони заявив, що Україна не підписувала договір про покупку безпілотників Bayraktar TB2.

 
Україна не укладала з Туреччиною договір, за яким для ЗСУ нібито закуплять ударні дрони Bayraktar TB2. Про це в ефірі 5 каналу заявив глава Міноборони Степан Полторак.
 
Цими словами він спростував інформацію, яка раніше з'явилася в ЗМІ про те, що нібито Україна домовилася про покупку ударних безпілотників.
 
"З цього приводу я теж багато чого чув. Десь навіть прочитав, що ми підписали договір. Це не відповідає дійсності. Ніякого договору ми не підписували", - сказав міністр.
 
Полторак підкреслив, що коли хоч якийсь контракт по цій темі буде укладено, "ви отримаєте таку інформацію".
 
За його словами, ще з перших днів російської агресії Україна звернулася до країн-партнерів з пропозицією про закупівлю серйозного озброєння.
 
"Тільки після отримання Джавелінів цей процес став більш продуктивним", - уточнив глава Міноборони і додав, що Київ продовжує переговори з різними країнами про можливість отримання ударних дронів і артилерійських систем.
 
 
Нагадаємо, 4 листопада Петро Порошенко відвідав виробництво компанії Baykar Makina, яка є одним зі світових лідерів у виробництві потужних безпілотних авіаційних комплексів.
 
Повідомлялося також, що українська і турецька сторони в рамках офіційного візиту президента Петра Порошенка в Стамбул підписали декілька двосторонніх документів.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Миноборонывидеобеспилотник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі