RU
 

У школах і дитсадках Кривого Рогу оголосили вимушені канікули

Корреспондент.net,  11 листопада 2018, 17:57
0
554
У школах і дитсадках Кривого Рогу оголосили вимушені канікули
Фото: АР (архів)
У Кривому Розі оголосили вимушені канікули

У місті без тепла залишаються 78 шкіл, 75 садків, 22 лікарні, 30 об'єктів соцкультпобуту, 2011 будинків, військова частина.

 
У школах і дитячих садах Кривого Рогу, які повинна опалювати Криворізька теплоцентраль, оголошено вимушені канікули. Про це повідомили у прес-службі виконкому міськради, пише Первый Городской.
 
Зазначається, що станом на 11 листопада без тепла у Кривому Розі залишаються 78 шкіл, 75 садків, 22 лікарні, 30 об'єктів соцкультпобуту, 2011 будинків, військова частина 3011.
 
За розпорядженням міського управління освіти і науки з понеділка в частині шкіл Кривого Рогу, які залишаються без тепла, оголошено позачергові канікули.
 
"Ми просто змушені піти на цей крок. Здоров'я дітей найдорожче. Максимальна температура в садках досягає +14 градусів. Одягали дітей у більш теплий одяг, у школах робили скорочені уроки, але це некомфортно і неправильно", - сказала начальниця управління освіти і науки Тетяна Кріпак.
 
Раніше в Кам'янському ввели додаткові канікули для учнів шкіл правобережної частини міста у зв'язку з відсутністю теплопостачання.
 
Також повідомлялося, що в містах Новояворівськ та Новий Розділ Львівської області досі не розпочався опалювальний сезон.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: школаТеплошкольникиканикулыКривой Роготопительный сезон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі