RU
 

Адміністрація кримського селища отримала два конверти з білим порошком

Корреспондент.net,  7 листопада 2018, 17:43
0
81
Адміністрація кримського селища отримала два конверти з білим порошком
Конверт з порошком (архівне фото)

Один з конвертів був адресований "голові" селища, а другий - її заступнику. Обидва конверти відправили на експертизу.

 
В адміністрацію селища Молодіжне в Сімферопольському районі, в середу, 7 листопада, надійшли два конверти з невідомим порошком. Про це з посиланням на "главу" Сімферопольської районної ради Михайла Макєєва повідомляє РІА Новости.
 
"Конверти прийшли з невідомим білим порошком. Що точно там знаходилося, підтвердить експертиза. Хотілося б вірити, що нічого серйозного там немає, і це все якийсь розіграш", - сказав Макєєв.
 
Він зазначив, що в адміністрацію були викликані співробітники правоохоронних органів, які з'ясовують відправників і вміст конвертів.
 
У свою чергу, "глава" селища Молодіжне Ольга Басенко розповіла, що один з конвертів було підписано на її ім'я, а другий - на заступника.
 
"Принесли з пошти два конверти, підписаних на моє ім'я і заступника. У них ще лежали конверти з якимось вмістом. Ми викликали поліцію. Що було в конверті, ми не знаємо. Їх забрали і відвезли", - сказала Басенко.
 
Нагадаємо, раніше посольства США та Ізраїлю в Німеччині отримали конверти з білим порошком. Пізніше експертиза встановила, що речовина небезпеки для здоров'я не становить.
 
Також на ім'я президента США Дональда Трампа надіслали конверт з отрутою. У конверті лежало насіння рицини - рослини, яка містить отруту.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Крымотравлениеконвертыпокушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі