RU
 

Бійня в Керчі: у лікарнях залишаються десять постраждалих

Корреспондент.net,  2 листопада 2018, 12:38
0
113
Бійня в Керчі: у лікарнях залишаються десять постраждалих
Троє постраждалих у стані середньої тяжкості, стан решти легкий

На стаціонарному лікуванні в кримських лікарнях залишаються десять постраждалих в результаті вибуху і стрілянини в коледжі Керчі.

У лікарнях анексованого Криму залишаються на стаціонарному лікуванні десять постраждалих в результаті вибуху і стрілянини в політехнічному коледжі Керчі 17 жовтня. Про це в п'ятницю, 2 листопада, повідомляє РИА Новости.

"На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні десять постраждалих з 26 госпіталізованих спочатку в кримські лікарні. Троє в стані середньої тяжкості, стан решти легкий", - повідомила співрозмовниця агентства.

Напередодні в Криму повідомили, що завершили виплати по 500 тисяч російських рублів постраждалим від вибуху в коледжі Керчі, всього було виплачено 26 млн рублів.

Раніше стало відомо, що з лікарень Криму виписали п'ятьох постраждалих під час бійні в керченському коледжі.

Нагадаємо, студент Владислав Росляков 17 жовтня влаштував стрілянину і підірвав бомбу в Керченському політехнічному коледжі. За останніми даними, загинула 21 людина, серед яких 16 студентів і п'ятеро працівників коледжу. Постраждали понад 50 осіб. Росляков наклав на себе руки в бібліотеці коледжу.

Незабаром було порушено кримінальну справу за статтею теракт, пізніше її перекваліфікували на статтю про вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

Вибух у Керчі
Берлін висловив співчуття постраждалим у Керчі
СПЕЦТЕМА: Вибух у Керчі
ТЕГИ: КрымубийствастудентыВУЗстрельбажертвынападениеКерчь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі