RU
 

ГПУ відправила до суду справу Жириновського

Корреспондент.net,  25 жовтня 2018, 17:01
0
134
ГПУ відправила до суду справу Жириновського
Фото: crimea.kp.ru
ГПУ подала обвинувальний акт проти Жириновського

Генеральна прокуратура України подала до суду обвинувальний акт щодо голів комітетів Державної Думи Російської Федерації, зокрема щодо Володимира Жириновського.

 
Про це в четвер, 25 жовтня, повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook.
 
"Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо глав комітетів Держдуми РФ, обвинувачених у фінансуванні тероризму. Серед них - Жириновський", - зазначив він.
 
Лисенко розповів, що Генеральною прокуратурою України отримано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування щодо Жириновського, Дегтярьова і Діденка, підозрюваних у фінансуванні тероризму.
 
"На сьогоднішній день в цьому кримінальному провадженні затверджений обвинувальний акт (...), який вручений захисникам Жириновського, Діденка і Дегтярьова, і спрямований до Шевченківського районного суду Києва для розгляду по суті", - уточнив представник ГПУ.
 
Лисенко також повідомив, що в ГПУ триває робота зі встановлення фактів, що підтверджують причетність вищого керівництва Російської Федерації до підтримки і матеріального забезпечення "ЛНР" і "ДНР".
 
Нагадаємо, у вересні СБУ викликала Жириновського на допит. Раніше Шевченківський райсуд Києва дозволив проведення спеціального досудового розслідування кримінального провадження щодо Жириновського і ще двох парламентаріїв РФ.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ЖириновскийсудГПУВладимир Жириновский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі