RU
 

В аеропорту Бориспіль затримали бізнесмена з Білорусі - ЗМІ

Корреспондент.net,  24 жовтня 2018, 16:18
0
220
В аеропорту Бориспіль затримали бізнесмена з Білорусі - ЗМІ
Фото: svaboda.org
Дмитро Дашук - зліва

В аеропорту Бориспіль затримали громадянина Білорусі Дмитра Дашука. На батьківщині його підозрюють у злочинах проти інформаційної безпеки.

 
В Україні на запит білоруських компетентних органів затримали громадянина Білорусі Дмитра Дашука. Про це в середу, 24 жовтня, повідомляє білоруська служба Радіо Свобода.
 
Відзначається, що Дашука затримали 15 жовтня в київському аеропорту Бориспіль, коли він в'їжджав на територію України з однієї з європейських країн.
 
Суд вирішив, що він перебуватиме в Київському слідчому ізоляторі до 23 листопада - до тих пір українська і білоруська сторона повинні підготувати необхідні для його екстрадиції документи.
 
У Білорусі Дашука звинувачують у низці злочинів: несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів) і комп'ютерних мереж, а також у створенні, розповсюдженні та збуті шкідливих програмних чи технічних засобів і незаконному зборі інформації з комерційною або банківською таємницею.
 
Раніше в Києві затримали бізнесмена, який постачав медикаменти сепаратистам "ДНР".
 
Також повідомлялося, що силовики затримали підприємця, який постачав медикаменти в медустанови, де лікують сепаратистів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Беларусьбизнесмензадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі