RU
 

Поліція затримала "антикорупціонерів", які вимагали гроші з чиновників

Корреспондент.net,  23 жовтня 2018, 20:19
0
326
Поліція затримала  антикорупціонерів , які вимагали гроші з чиновників
Фото: АР
Організатора злочинної групи поліцейські затримали після вимагання грошей

Зловмисники створили громадську організацію, яка нібито займалася боротьбою з корупцією в державі.

 
Поліція затримала групу так званих "антикорупціонерів", які вимагали кошти з посадових осіб. Про це у вівторок, 23 жовтня, повідомляє прес-служба Національної поліції.
 
Відзначено, що зловмисники створили громадську організацію, яка нібито займалася боротьбою з корупцією в державі.
 
"Молоді люди вимагали від працівників державних органів та комерційних структур кошти за нерозголошення компрометуючої або конфіденційної інформації, яка була ними сфальсифікована. Під час обшуку в одного з фігурантів виявлено паспорт так званої "Луганської народної республіки", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що під час обшуків у членів злочинної групи виявлено документи, зібрані і сфальсифіковані щодо потенційних жертв. Крім того, виявлені речі і предмети, які використовувалися для погроз і насильства, а також вогнепальну зброю.
 
Як повідомляється, організатора злочинної групи поліцейські затримали після вимагання грошей. Наразі проводиться документування злочинної діяльності групи, а також виявлення інших фактів протиправних дій її членів.
 
Раніше у Волинській області співробітники СБУ затримали учасників організованого угруповання, причетного до скоєння низки розбійних нападів на території України. При цьому банда діяла під виглядом Нацгвардії.
 
Також повідомлялося, що в Нікополі Дніпропетровської області пройшли десятки обшуків у членів угруповання Біле братство. В ході масових обшуків були затримані четверо наркоторговців, а також поліцейські, які кришували їх бізнес.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: преступлениячиновникполицияобщественная организациячиновникигруппавымогательзадержаниевымогательство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі