RU
 

Прикордонники на Донбасі вилучили 150 гаджетів

Корреспондент.net,  21 жовтня 2018, 12:19
0
529
Прикордонники на Донбасі вилучили 150 гаджетів
Фото: Прес-центр штабу ООС / Facebook
Вилучені телефони

Чоловік сховав контрабанду під обшивкою автомобіля Peugeot Expert і в потаємних місцях між пасажирськими сидіннями.

 
Громадянин України намагався провезти через КПВВ Майорське партію гаджетів в обшивці автомобіля. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у неділю, 21 жовтня.
 
"Співробітниками спецпідрозділу податкової міліції ДФС України, включеними до складу Об'єднаних сил спільно із працівниками Державної прикордонної служби України під час несення служби на КПВВ Майорське, виявлено факт незаконного переміщення товарно-матеріальних цінностей", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що в ході проведення поглибленого огляду автомобіля Peugeot Expert під його обшивкою і в обладнаних потаємних місцях між пасажирськими сидіннями було виявлено 148 мобільних телефонів і два планшети на загальну суму 600 тисяч гривень. Громадянин намагався приховано перевезти їх на тимчасово непідконтрольну територію України.
 
На підставі зібраних матеріалів представники ДФС щодо порушника склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 204-3 КУпАП.
 
 
Раніше в Харківській області під спідницею у контрабандистки знайшли 49 смартфонів iPhone, які вона намагалася потайки пронести з території Росії.
 
Також повідомлялося, що прикордонники не пропустили в "ЛДНР" велику партію смартфонів. Після виявлення товарів у пункті пропуску чоловік пропонував силовикам 1000 доларів хабара.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: контрабандателефонфотомобильный телефондонбасспланшетгаджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі