RU
 

Львівські прикордонники виявили в багажі 80 кг макової соломки

Корреспондент.net,  19 вересня 2018, 10:07
0
147
Львівські прикордонники виявили в багажі 80 кг макової соломки
Фото: dpsu.gov.ua
Загальна вага макової соломки в семи валізах склала 80 кг

Пасажир автобуса намагався ввезти в Україну сім валіз з наркотичною сировиною. Їх виявив службовий собака прикордонників.

У міжнародному автомобільному пункті пропуску Грушів у Львівський області прикордонники виявили сім валіз з маковою соломкою, які українець намагався ввезти в країну в автобусі Неоплан, повідомляє в середу, прес-служба Держприкордонслужби України.

"Прикордонний наряд Львівського загону за допомогою службового собаки в багажному відділенні транспортного засобу виявив 7 валіз, наповнених речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо - маковою соломкою", - йдеться в повідомленні.

В УСБУ у Львівській області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів або прекурсорів".

"Зараз тривають слідчі дії, а прихована від прикордонного контролю речовина, загальна вага якої склала близько 80 кілограмів, буде вилучена в установленому порядку", - підсумували в Держприкордонслужбі.

Раніше повідомлялося, що українець намагався вивезти 21 кг наркотиків в паливному баку.

Нагадаємо, співробітники СБУ блокували в Одесі діяльність організованого злочинного угруповання, яке займалося контрабандою та збутом наркотиків і психотропних речовин.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиЛьвовская областьвидеофото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі