RU
 

У Львівській області на весіллі отруїлися 10 людей

Корреспондент.net,  17 вересня 2018, 14:26
0
171
У Львівській області на весіллі отруїлися 10 людей
Фото: УНН
Незабаром після застілля людей госпіталізували

Пацієнтам зробили бактеріологічне обстеження. Вони знаходяться в стані середнього ступеня тяжкості.

 
У районному центрі Сколе Львівщині 10 людей отруїлися на весіллі в місцевому кафе На гірці. Про це повідомляє Захид.net у понеділок, 17 вересня, з посиланням на лікарів лікарні.
 
Святкування відбувалося в минулу суботу. Незабаром після застілля людей госпіталізували.
 
"До нас звернулися за допомогою 10 осіб, в суботу були на весіллі в кафе На гірці. Чотирьох пацієнтів привезла швидка допомога. Ще двоє приїхали в лікарню на власному транспорті. Сьогодні вранці звернулися ще чотири людини. Діагноз - гостра кишкова інфекція. Пацієнтам зробили бактеріологічне обстеження, вони отримують необхідне лікування. Стан пацієнтів - середнього ступеня тяжкості", - розповіли в місцевій лікарні.
 
Своєю чергою, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації уточнює, що люди в кафе вживали різноманітні салати, м'ясо, рибу, десерти, кавуни. Зараз уточнюється кількість людей, які були на весіллі.
 
Раніше у Львівській області 15 людей отруїлися на дні народження в кафе Софія в селі Суходоли Бродівського району. Серед госпіталізованих четверо дітей у віці від 3 до 17 років.
 
Також повідомлялося про отруєння дітей у школі №62 міста Дніпро. До лікарні потрапили 22 дитини. Інспектори Держпродспоживслужби вже обстежили столову школи і виявили там порушення санітарних норм.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ОтравленияЛьвовская областьинфекцияотравление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі