RU
 

Обшуки в Сімферополі: з'явилися подробиці

Корреспондент.net,  29 серпня 2018, 12:55
0
155
Обшуки в Сімферополі: з явилися подробиці
Фото: facebook.com/mikhailbatrak
Стала відома причина обшуку в будинку активістки Українського культурного центру

У будинку активістки Українського культурного центру проводять обшук у зв'язку з підозрою її та членів її сім'ї у зв'язках з Правим сектором.

Силовики проводять обшук в будинку активістки Українського культурного центру Ольги Павленко за підозрою в зв'язках її та членів її сім'ї з Правим сектором. Про це в середу, 29 серпня, пише Крым.Реалии з посиланням на адвоката.

Зазначається, що раніше сайт NewsFront опублікував матеріал, в якому детально описана діяльність УКЦ в Криму, а також зазначено, що дочка Ольги Павленко Аліна бере участь в Правому секторі.

Як повідомила Крым.Реалии Аліна Павленко, вона дійсно входила в Правий сектор, але зараз вийшла з цієї організації.

"Я дійсно рік воювала на Донбасі в складі Правого сектора, зараз я вже вийшла з цієї організації. До нас додому ще до цього обшуку приходили оперативники просто "чаю попити". Просили маму мені зателефонувати, умовити, щоб я повернулася до Криму", - розповіла Павленко.

Вона додала, що її батьки не мають відношення до Правого сектора.

"Ні моя мама, ані мій батько не мають жодного відношення до даної організації. Більше того, вони відмовляли мене, щоб я йшла служити в Правий сектор", - додала Павленко.

Нагадаємо, знайомі Павленко пов'язували обшук в її будинку зі зливом інформації про роботу УКЦ проросійському сайту Русская Весна.

Раніше силовики проводили обшуки в селі Курське Білогірського району та селі Холодовського Судакського району в будинках неповнолітніх кримських татар, які в травні 2018 року зняли прапори РФ з адміністративної будівлі сільської ради і викинули.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КрымФСБСимферопольобыск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі