RU
 

Суд відмовився знімати арешт з грошей Насірова

Корреспондент.net,  21 серпня 2018, 10:53
0
97
Суд відмовився знімати арешт з грошей Насірова
Фото: radiosvoboda.org
Суд відмовився знімати арешт з грошей Романа Насірова

50 тисяч доларів колишнього керівника Державної фіскальної служби залишилися під арештом.

Шевченківський районний суд Києва відмовився задовольнити клопотання адвокатів екс-глави Державної фіскальної служби Романа Насірова про зняття арешту з 50 тис. доларів готівки, які були вилучені з банківської установи. Про це у вівторок, 21 серпня, повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

Так, за інформацією САП, напередодні відбулося чергове засідання у справі Насірова, під час якого захист заявив клопотання про зняття арешту з коштів Насірова.

"З урахуванням позиції сторін, суд, оголосивши вступну та резолютивну частину прийнятого рішення, відмовив у задоволенні поданого клопотання", - зазначили в прокуратурі.

Також в САП нагадали, що прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вимогу сторони захисту почали 7 грудня 2017 зачитувати повний текст обвинувального акта, що складається з 774 сторінок. На вчорашньому засіданні прокурори змогли зачитати 24 сторінки обвинувального акта. Тобто, вже зачитано 284 сторінки з 774 наявних.

Наступне засідання у справі Насірова заплановано на 28 серпня.

Нагадаємо, в середині серпня суд зобов'язав Насірова ще два місяці носити електронний браслет, здати на зберігання закордонні паспорти і не залишати без дозволу Київську область.

Раніше глава САП Назар Холодницький заявив, що обвинувальний акт Насірову можуть зачитувати в суді понад 20 місяців через його великий обсяг.

Насірова усунули з посади керівника ДФС на початку березня 2017 року, відразу після того, як детективи НАБУ затримали його і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в 100 млн гривень.

10 листопада 2017 року усуненому главі ДФС Насірову вручили обвинувальний акт. На думку слідства, Насіров дав дозвіл на розстрочку податкових боргів підприємствам нардепа Олександра Онищенка. Тим самим завдав шкоди бюджету на 2 млрд грн, вважають в САП.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

СПЕЦТЕМА: Справа Насірова
ТЕГИ: судденьгиарест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Дело Романа Насирова