RU
 

У Кропивницькому на хабарі спіймали слідчого поліції

Корреспондент.net,  17 серпня 2018, 11:55
0
257
У Кропивницькому на хабарі спіймали слідчого поліції
Фото: Прокуратура Кировоградской области
Затримання поліцейського

Лейтенант поліції вимагав гроші від жителя Кропивницького за прийняття рішення в кримінальному провадженні.

 
Співробітники прокуратури Кіровоградської області спільно зі співробітниками СБУ та управління внутрішньої безпеки Нацполіції викрили слідчого Кропивницького міськвідділу поліції на вимаганні хабаря в три тисячі доларів.
 
Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури в п'ятницю, 17 серпня.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що лейтенант поліції вимагав гроші від жителя обласного центру за прийняття рішення в кримінальному провадженні, а саме закриття кримінального провадження за фактом крадіжки. Затримали поліцейського після передачі посереднику обумовленої суми хабаря.
 
Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за статтею про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
 
Прокуратура наполягатиме на запобіжний захід для слідчого у вигляді утримання під вартою. Триває досудове розслідування.
 
 
Напередодні повідомлялося, що начальник Головного управління Держслужби з питань праці в Донецькій області попався на хабарі в 500 тисяч гривень.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: взяткафотополицияпрокуратура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі