RU
 

"Депутат" з ЛНР отримав вісім років в'язниці

Корреспондент.net,  8 серпня 2018, 13:22
0
245
 Депутат  з ЛНР отримав вісім років в язниці
Фото: sud.ua
Вирок набув чинності

Чоловік був затриманий оперативниками СБУ під час спроби перетину лінії розмежування для отримання української пенсії.

 
За матеріалами Служби безпеки України до восьми років ув'язнення засуджено жителя смт Кришталеве в Луганській області, так званий "депутат" "народної ради ЛНР".
 
Про це повідомляє прес-служба СБУ в середу, 8 серпня.
 
"Правоохоронці встановили, що житель Кришталевого в 2014 році приєднався до лав незаконних збройних формувань. Зловмисник активно підтримував збройну агресію РФ проти України, сприяв встановленню окупаційної адміністрації в ОРЛО, голосував за прийняття ряду сепаратистських "законів" псевдореспубліки", - йдеться в повідомленні.
 
В СБУ додали, що оперативники затримали "політичного діяча" під час спроби перетину лінії розмежування з метою отримання пенсії на підконтрольній українській владі території.
 
Лисичанський міський суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за трьома статтями Кримінального кодексу України, включаючи посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни (ч. 2 ст. 110). Вирок набув чинності.
 
Раніше суд засудив двох танкістів ДНР до 10 років в'язниці. Жителі Маріуполя брали активну участь у збройних протистояннях і обстрілах ЗСУ в районі населених пунктів Саханка, Ленінське, Жовтневе.
 
А в Казахстані сепаратист ЛНР отримав 25 років в'язниці. За версією слідства і звинувачення, Микита Степін навмисне і неправомірно брав участь у бойових діях на стороні ЛНР.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СБУсудприговорсепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі