RU
 

Обвалення гуртожитку під Житомиром: причина події

Корреспондент.net,  28 липня 2018, 17:01
0
696
Обвалення гуртожитку під Житомиром: причина події
Фото: ДСНС
На Житомирщині обвалився гуртожиток аграрного технікуму

Зруйновано частину тильної стіни, бічної несучої стіни та 24 житлові кімнати загальною площею близько 330 квадратних метрів.

 
Попередня причина часткового руйнування п'ятиповерхової будівлі гуртожитку в с. Нова Чортория Любарського району Житомирської області - підмив фундаменту будівлі ґрунтовими і дощовими водами. Про це в суботу, 28 липня, повідомляє ДСНС.
 
За даними відомства, зруйнована частина тильної стіни, бічної несучої стіни та 24 житлові кімнати загальною площею близько 330 квадратних метрів.
 
Загиблих і травмованих немає.
 
О 12:30 пройшло позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любарського району, на якому прийнято рішення про обмеження доступу до місця руйнування і гуртожитку загалом для попередження випадків мародерства і травмування людей, а також про створення комісії з визначенню аварійності будівлі.
 
 
Нагадаємо, цього тижня в місті Люботин Харківської області вітер зніс новий дах із дитячого садка №2 на вулиці Ткацькій. На капітальний ремонт витратили майже мільйон гривень.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: фотоЖитомирская областьобрушениеобщежитие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі