RU
 

Названа причина загибелі ув'язнених колонії в ЛНР

Корреспондент.net,  3 липня 2018, 17:49
0
729
Названа причина загибелі ув язнених колонії в ЛНР
Фото: РБК-Украина
Стала відома причина групової загибелі в колонії №19 м Красний Луч

Ув'язнені отруїлися парами каналізації в ході робіт з її чистки. Один із загиблих упав у відстійник, куди стікають всі відходи колонії.

 
Загиблі ув'язнені в колонії №19 міста Красний Луч на території так званої ЛНР отруїлися парами каналізації. Про це у вівторок, 3 липня, повідомив представник омбудсмена на Донбасі Павло Лисянський у своєму Facebook.
 
"За попередньою інформацією, стало відомо, що ув'язненим наказали (адміністрація) здійснити роботи з чищення каналізації, поруч із відстійником, куди стікаються всі відходи колонії №19", - написав він.
 
За його словами, загиблі працювали без спеціальних засобів захисту, тому їм стало погано, і один із загиблих упав у відстійник.
 
"Один з ув'язнених упав у цей відстійник, і вчора так зване "МНС ЛНР" проводило заходи з вилучення тіла ув'язненого. Також відомо, що ув'язнені не досягли 25 років", - розповів Лисянський.
 
Раніше повідомлялося, що 2 липня на території так званої ЛНР під час виконання робіт у колонії №19 міста Красний Луч загинули двоє ув'язнених.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: смертьколониягибельЛуганская областьпричинакрасный лучзаключенные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі