RU
 

Кольченкові дозволили тривале побачення з матір'ю

Корреспондент.net,  22 червня 2018, 12:47
0
98
Кольченкові дозволили тривале побачення з матір ю
Фото: Tatiana Shchur/Facebook
Олександру Кольченкові дозволили зустріч з матір'ю

Зустріч запланована на 28-30 червня. Зараз ув’язнений перебуває в медсанчастині, де відновлюється після голодування.

Українському ув’язненому Олександру Кольченкові, який відбуває покарання в російській колонії в Челябінській області, дозволили тривале побачення з матір'ю. Про це в п'ятницю, 22 червня, повідомляє російський правозахисник Микола Щур на своїй сторінці у Facebook.

Побачення триватиме три дні і намічене на 28-30 червня.

Адвокат розповів, що Кольченко перебуває в медсанчастині, він вже трохи поправився після голодування. Зараз він важить 62 кг.

Тим не менше адміністрація колонії знімає на камеру кожне годування українця. Крім того, зараз Кольченкові почали приносити багато листів, в тому числі і українською мовою, чого раніше не було.

Адвокат також розповів, що 18 червня до Кольченка прийшла ціла делегація представників російських організацій.

"Його викликали до начальника колонії, де на нього чекали для розмови людей десять: від регіонального омбудсмена, ОНК та інших. Розмова з ними у Саші була короткою: вони поцікавилися його здоров'ям, Саша відповів і від подальшого спілкування з ними відмовився: "Хочу зустрітися з УПЛ України".

Українського режисера Олега Сенцова і активіста Олександра Кольченка затримали в Криму 10 травня 2014 року. Їх звинуватили в підготовці терактів, засудивши Кольченка на 10, а Сенцова - на 20 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що Кольченко припинив голодування. За весь час голодування і підготовки до нього Олександр Кольченко втратив 10 кг ваги.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


ТЕГИ: тюрьмазаключенныйзаключенные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі