RU
 

У Сумах сім осіб постраждали під час вибуху гранати

Корреспондент.net,  10 червня 2018, 09:49
0
669
У Сумах сім осіб постраждали під час вибуху гранати
Фото: Данкор
Поліція біля нічного клубу Луна

Поліція кваліфікувала подію за чотирма статтями Кримінального кодексу, в тому числі і як замах на вбивство.

У неділю вранці, 10 червня, в Сумах невідомий кинув гранату РГД-5 в приміщення нічного клубу Луна. Постраждали семеро людей, повідомляє місцевий сайт Данкор.
 
"Близько 6.00 прогримів вибух в нічному клубі Луна на вулиці Інтернаціоналістів. Поліція офіційних коментарів поки не дає, але підтверджує, що є постраждалі. За попередніми даними, загиблих немає", - йдеться в повідомленні.
 
За неперевіреними даними, чоловік в балаклаві кинув гранату в бік охоронців закладу, внаслідок вибуху постраждало кілька людей. Підозрюваний нібито затриманий.
 
За словами очевидця подій, перед вибухом біля клубу швидко пересувався чоловік в балаклаві. За його словами, першими приїхали патрульні, потім інші поліцейські. Всього з ранку на місці знаходилося вісім поліцейських автомобілів і карета швидкої допомоги.
 
Як пізніше повідомив начальник міськвідділу поліції Павло Карабута, від вибуху гранати РГД-5 постраждало семеро людей. Співробітники патрульної поліції і служба охорони нічного клубу затримали можливого підозрюваного. Мотиви злочину поки невідомі.
 
"На місці злочину також працюють зампрокурора області Рустам Галаєв і перший заступник керівника Сумської місцевої прокуратури Андрій Шапошник. Можливого підозрюваного відвезли на огляд. Потім його доставлять до міськвідділу поліції, куди прибуде адвокат", - сказано в повідомленні.
 

Подію кваліфіковано за чотирма статтями Кримінального кодексу - замах на вбивство, опір співробітникам поліції, зберігання і застосування вогнепальної зброї і хуліганство із застосуванням заздалегідь приготованого предмету для нанесення тілесних ушкоджень.
 
 
Нагадуємо, 8 червня в Сумах від вибуху мисливського пороху важко постраждали двоє дітей і їх батько. Хлопчик з дозволу батька і в його присутності заради розваги підпалив порох, в результаті чого і стався вибух. Серед постраждалих - 10-місячна дівчинка.
ТЕГИ: видеофотополицияСумыранениеграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі