RU
 

На Донеччині заочно дали вісім років співробітниці "міністерства" в ДНР

Корреспондент.net,  7 червня 2018, 17:32
0
110
На Донеччині заочно дали вісім років співробітниці  міністерства  в ДНР
Фото: thekievtimes.ua
Суд визнав жінку винною у створенні терористичної групи

Жінка зараз переховується від органів слідства і суду на окупованій території Донецької області.

 
Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області заочно засудив до восьми років в'язниці з конфіскацією майна співробітницю "міністерства оборони" ДНР. Про це повідомляє прес-служба регіональної прокуратури у четвер, 7 червня.
 
"Засуджена 53-річна жінка, яка визнана винною у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.
 
 
Прокуратурою доведено, що мешканка Донецька в 2014 році стала активним членом ДНР. Її призначили на посаду заступника начальника відділу нагород "міністерства оборони", де вона отримала "військове звання майор".
 
У листопаді того ж року її обрали "депутатом Народної ради" ДНР. Крім того, вона займає посаду "заступника голови комітету народної ради з конституційного законодавства і міського будівництва" ДНР.
 
У прокуратурі зазначили, що зараз жінка переховується від органів слідства і суду на окупованій території Донецької області.
 
Раніше суд засудив двох танкістів ДНР до 10 років в'язниці. Жителі Маріуполя брали активну участь у збройних протистояннях і обстрілів ЗСУ в районі населених пунктів Саханка, Ленінське, Жовтневе.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: суддонбассприговор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі