RU
 

Геращенко розкрив деталі "вбивства" Бабченка

Корреспондент.net,  31 травня 2018, 00:57
0
1742
Геращенко розкрив деталі  вбивства  Бабченка
Фото: facebook.com/babchenkoa
Спецслужби інсценували вбивство Аркадія Бабченка

Зі слів нардепа, було завдання зробити інсценування вбивства журналіста для того, щоб вийти на зв'язок організатора цього вбивства із замовниками.

Народний депутат, член колегії МВС України та колишній радник голови міністерства Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна в середу, 30 травня пояснив необхідність інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка.

"Було завдання зробити інсценування вбивства Аркадія Бабченка для того, щоб вийти на зв'язок організатора цього вбивства із замовниками, які перебували на території РФ, і зафіксувати це методами технічного контролю. Що стосується самого методу інсценування вбивства - цей метод старий як світ", - сказав нардеп. 

За словами Геращенко, для того щоб довести провину організатора, необхідно було задокументувати факт звітності організатора перед замовниками про виконану роботу. 

"Ви знаєте, Аркадій Бабченко міг сам сказати, що "вибачте, я на такий ризик не хочу йти". Але він, розуміючи, що необхідно документувати до кінця зв'язок замовників і організаторів, пішов на це. Ще раз хочу сказати, що для того щоб в суді довести провину організатора, а також участі російських замовників, необхідно було задокументувати факт звітності організатора перед замовниками про виконану роботу. Для цього потрібно було створити повне враження реальності організатора, якого сьогодні затримали в Києві, що це вбивство сталося", - підкреслив депутат. 

Нагадаємо, 29 травня повідомлялося, що в Києві вбили журналіста Аркадія Бабченка. Поліція висунула версію про те, що вбивство журналіста пов'язане з його професійною діяльністю.

Порошенко зустрівся з "воскреслим" Бабченком 

30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Аркадій Бабченко живий, проте його вбивство замовляли російські спецслужби. Сам журналіст, який з'явився на брифінгу перед журналістами, розповів про спецоперацію СБУ.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Вбивство Бабченка
У ЗСУ заявили про загострення під Бахмутом
Реакції західних журналістів щодо Бабченка: Навіщо цей цирк? - DW
СПЕЦТЕМА: Вбивство Бабченка
ТЕГИ: СБУубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі