RU
 

Під Києвом хіміки організували нарколабораторію

Корреспондент.net,  25 травня 2018, 12:22
0
301
Під Києвом хіміки організували нарколабораторію
Фото: facebook.com/ ГУ Нацполиции в Киевской области
Поліція ліквідувала нарколабораторію

Раніше судимі хіміки займалися виробництвом амфетаміну, кожен грам якого вони продавали по 400 грн. Всього у них знайшли 400 грамів готової наркотичної речовини.

У Борисполі поліція затримала двох хіміків, які обладнали в приватному будинку нарколабораторію. Про це в п'ятницю, 25 травня, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Під час обшуку поліцейські вилучили понад 400 грамів готової небезпечної психотропної речовини, кожен грам якої наркоділки збували по 400 гривень. Крім того, в будинку виявили велику кількість спеціального устаткування і саморобний обріз.

Повідомляється, що виробництвом наркотиків займалися раніше судимі хіміки-наркодилери - 28-річний місцевий житель і 32-річний киянин.

Тривають слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень за статтями про виробництво наркотичних засобів, про присвоєння обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, а також за статтею про незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, в Луганській області біля лінії розмежування знайшли нарколабораторію з вирощування конопель. Готовий наркотик наркоділки транспортували в Росію.

Раніше в Києві виявили нарколабораторію з мільйонним обігом. Чоловік виготовляв на орендованій квартирі наркотики в промислових масштабах.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиКиевская областьфотоБориспольнаркоторговля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі