RU
 

У Житомирській області запрацював новий підрозділ патрульної поліції

Корреспондент.net,  16 травня 2018, 18:05
0
406
У Житомирській області запрацював новий підрозділ патрульної поліції
Фото: mvs.gov.ua
Розпочав роботу новий підрозділ Управління патрульної поліції ТОР

Поліцейські групи тактично-оперативного реагування залучатимуться до забезпечення громадського порядку під час масових заходів.

 
У Житомирській області в середу, 16 травня, почав роботу новий підрозділ Управління патрульної поліції ТОР (рота тактично-оперативного реагування). Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України.
 
У спецпідрозділ входить два десятки працівників. Найближчим часом штатну чисельність ТОР планується збільшити до півсотні.
 
За даними відомства, поліцейські ТОР залучатимуться до забезпечення громадського порядку під час масових заходів спортивного або розважального характеру, мітингів, демонстрацій, акцій протестів.
 
Відзначається, що патрульні поліцейські пройшли курси за канадсько-американською програмою підготовки співробітників тактичних підрозділів. Кандидатів у ТОР відбирали серед патрульних поліцейських, які мають досвід служби більше 2 років і хорошу фізичну підготовку.
 
"Підрозділ не слід сприймати як цілком силовий. Його представники працюють за принципом гуманізму та законності, і не будуть застосовувати силу там, де це не потрібно. Однак якщо ситуація буде загрозливою для людей і поліцейських і однозначно потребуватиме серйозного втручання, бійці ТОР її застосують" , - уточнили в МВС.
 
 
 
 
 
Раніше повідомлялося, що в Херсонській області почав роботу відокремлений відділ патрульної поліції в АР Крим та м.Севастополі.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: МВДфотополицияМВД УкраиныЖитомирская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі