RU
 

У МВС дали прогноз щодо миротворців на Донбасі

Корреспондент.net,  11 травня 2018, 15:45
0
353
У МВС дали прогноз щодо миротворців на Донбасі
Фото: Getty Images
Миротворці ООН

Місія зайде на окуповані території, а після цього буде завдання для всіх українських підрозділів з роботи на тій території, заявили в МВС.

 
Миротворча місія на Донбасі може з'явитися на початку 2019 року. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Іван Варченко, передає в п'ятницю, 11 травня, Громадське радіо.
 
"Радник міністра Іван Варченко зазначив, що миротворча місія на Донбасі може з'явитися вже на початку наступного року", - зазначає видання.
 
Раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що міністерство почало працювати над планом  з деокупації Донбасу. Міністр відзначав, що він буде готовий вже влітку. Варченко очолює робочу групу з розробки цього плану.
 
"Місія зайде на окуповані території, а після цього буде завдання для українських служб, для всіх підрозділів з роботи на тій території", - підкреслив радник міністра.
 
Він також прокоментував розробку плану з деокупації.
 
"Ми в плані визначаємо і працюємо над тим, які виклики є перед українською частиною або миротворчою місією. І, відповідно, те, як відповідати на ці виклики. Виклики можуть бути політичного характеру, соціально-економічного, військового", - пояснив радник голови МВС.
 
Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко назвав необхідну умову для миротворців на Донбасі.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Миротворці ООН на Донбасі
Німеччина готова відправити миротворців на Донбас
СПЕЦТЕМА: Миротворці ООН на Донбасі
ТЕГИ: Миротворцымиротворцы ООН
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі