RU
 

Активісти побоюються за життя затриманих підозрюваних у побитті бійця АТО

Корреспондент.net,  8 травня 2018, 09:27
1
464
Активісти побоюються за життя затриманих підозрюваних у побитті бійця АТО
Фото: facebook.com/ukrainews
Затримання підозрюваних в нападі на бійця АТО

Злив фото в ЗМІ людей, участь в нападі яких не підтвердилася і не була доведена - це загроза їхньому життю. Такі дії СБУ є незаконними, вважають активісти.

Активісти заявляють про надходження публічних погроз затриманим в Харкові підозрюваним у нападі на бійця АТО в Києві і побоюються за їхнє життя. Про це повідомила активістка Катерина Бенюк у своєму Facebook.

"Як одна з жертв роботи спецслужб, хочу написати про їхню роботу. Злив фото в засоби масової інформації людей, участь в нападі яких не підтвердилася і не була доведена - це загроза їхньому життю. Такі дії є незаконними. І СБУ це знає", - написала вона в соцмережі.

За словами активістки, цим вкиданням силовики задовольнили українське суспільство, але при цьому дискредитували невинних людей, і спростування вже після публікацій в ЗМІ не виправить ситуацію.

"Зараз вже їм погрожують, що на них відкрили так зване "сафарі". Це також загрожує іншим активістам, незалежно "лівий" ти або "правий". Тому що схема роботи СБУ не зміниться. Профіт від таких вкидань зрозумілий кожному, і спецслужби не зможуть в подальшому цим не користуватися", - вважає Бенюк.

Вона також додала, що хлопців уже охрестили агентами Кремля.

"Дуже сподіваюся, що ви будете дивитися в корінь проблеми. І зверніть увагу, справжні нападники досі десь собі гуляють, але покалічити або вбити хочуть невинних", - резюмувала активістка.

Раніше повідомлялося, що в Харкові затримали групу підозрюваних в нападі на бійця АТО Дмитра Вербича в Києві.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевугрозаугроза жизнинападениеугрозыактивистызадержаниеподозреваемые
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі