RU
 

Оголошено в розшук підозрюваного у побитті нардепа Левченка

Корреспондент.net,  5 травня 2018, 15:33
0
275
Оголошено в розшук підозрюваного у побитті нардепа Левченка
Фото: facebook.com/s.kutniak
Нардеп Юрій Левченко після побиття

Підозрюваний залишив слідчим адресу та контактні дані, але, як виявилося, телефон не працює, а за місцем проживання чоловік він відсутній.

Підозрюваного у побитті нардепа Юрія Левченка, яке відбулося в березні в Києві, подали в розшук. Про це йдеться в постанові Шевченківського районного суду Києва.

Згідно з матеріалами суду, підозрюваний залишив слідчим адресу та контактні дані, але встановити з ним зв'язок неможливо, оскільки номер телефону не працює, а за місцем проживання він відсутній. У зв'язку з цим слідчий виніс постанову про оголошення підозрюваного в розшук.

"У свою чергу суд задовольнив клопотання поліції і надав доступ до інформації про дату, час і тривалість телефонних з'єднань підозрюваного, із зазначенням їхньої адреси, за період з 1 січня по 26 квітня", - додається в повідомленні.

За даними поліції, комунальні працівники згідно з розпорядженням проводили демонтаж гаражів, коли туди прибули народний депутат Юрій Левченко та депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із запалювальною сумішшю. В результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці.

У поліції зазначили, що після цього депутати поїхали з місця події, але не зверталися із заявою про побиття. Повідомлення від лікарів теж не надходило.

Пізніше в поліції заявили про затримання сімох учасників сутички і порушення кримінальної справи за статтею Хуліганство.

Водночас Кутняк у Facebook написав, що Левченка побили до втрати свідомості на акції проти забудови в Києві. Він повідомив також, що відвіз Левченка в лікарню.

Раніше помічнику нардепа Левченка прострелили ногу.

А торік депутат Юрій Левченко запалив димову шашку в туалеті Ради.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: полициядепутатрозыск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі