RU
 

Кримський татарин Веліляєв у СІЗО - журналіст

Корреспондент.net,  1 травня 2018, 12:19
0
176
Кримський татарин Веліляєв у СІЗО - журналіст
Фото: facebook.com/crimeansolidarity
Після обшуків кримського татарина Ресуля Веліляєва епатували в Лефортовську в'язницю

Кримськотатарського підприємця Ресуля Веліляєва етапували до Москви, у Лефортовську в'язницю, повідомила журналістка Лілія Буджурова.

 
Кримськотатарського підприємця Ресуля Веліляєва, якого після обшуків силовики ФСБ вивезли з півострова, етапували до Москви, у Лефортовську в'язницю. Про це у вівторок, 1 травня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила журналістка Лілія Буджурова.
 
За її словами, суд визначив для Веліляєва запобіжний захід - два місяці арешту. Він звинувачується за статтею про виробництво, зберігання, перевезення або збут товарів і продукції, виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки.
 
"За знайдені (нібито) в належному йому магазині прострочені продукти. І такого роду злочини, яких (якщо вони дійсно мали місце?) в кожному супермаркеті і кожному напівпідвальному гастрономі хоч греблю гати, у компетенції тільки московського суду!", - написала Буджурова.
 
 
Нагадаємо, вранці 26 квітня в Білогірську почалися масові обшуки в житлових будинках кримських татар. Представники ФСБ вторглися в будинки кримськотатарських підприємців, меценатів, активістів. Після обшуків силовики вивезли з півострова двох кримськотатарських підприємців - Ресуля Веліляєва і Алі Барієва.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Крымские татарыКрымтюрьмаФСБарестСИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі